Varauksen tekeminen

Airshellin varaaminen on helppoa.

Kun olet löytänyt tarvitsemasi Airshellin ja tarkistanut nouto- ja palautusaikojen vastaavan matkasuunnitelmaasi, voit tehdä varauksen.

1. Valitse haluamasi Airshell ja klikkaa “Varaa nyt”.

2. Valitse meno-paluu tai yksisuuntainen.

Valitse oikea lähtökenttä pudotusvalikosta.

Jos pudotusvalikosta ei löydy lähtökenttääsi, Airshellin vuokraaminen ei ole mahdollista kyseiseltä kentältä.

Lisää päivämäärä lähtöaika ja kohdasta “Lähtö”.

Jos olet valinnut yksisuuntaisen vuokrauksen, valitse matkakohde pudotusvalikosta. Jos pudotusvalikosta ei löydy kohdekenttääsi, yksisuuntainen varaus ja Airshellin palauttaminen ei ole mahdollista kyseisellä kentällä.

Syötä päivämäärä, saapumisaika ja lennon numero kohdassa “Paluu” ja jatka.

3. Täytä henkilötietosi.

4. Seuraavalla sivulla voit lisätä:

a) Puhdistus (suositeltu)

b) Vuokratun tuotteen nouto ja palautus 1-3 päivää ennen matkaa tai sen jälkeen, mikäli se sopii paremmin matkasuunnitelmaasi. (Paitsi Göteborg Landvetter. Tällä kentällä Airshell on palautettava saavuttaessa.)


c) Säilytys tietyssä kohteessa matkasi ajan.
Jos matkakohdettasi ei löydy pudotusvalikosta, emme valitettavasti voi tarjota säilytystä kyseisessä kohteessa. Tällöin joudut viemään Airshellisi hotelliisi tai muuhun matkakohteeseesi.

5. Näet esikatselun tilauksestasi ennen maksusivua. Tarkista, että kaikki tiedot (myös sähköpostiosoite, johon tilausvahvistus lähetetään) on syötetty oikein. Lue tämän jälkeen käyttöehtomme ja valitse “Hyväksyn käyttöehdot” -valintaruutu. Tämän jälkeen voit jatkaa maksamaan.

Jos sinulla on alennuskuponki tai -koodi, syötä se tässä.

Kun varauksesi on vahvistettu ja olet maksanut, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen.

Voit halutessasi lisätä jälkikäteen varaukseesi lisäpäiviä noutoon/palautukseen tai varata säilytyksen tietyissä kohteissa. Tämä on kuitenkin tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen matkaa. Lisäykset voit tehdä kirjautumalla palveluumme ja syöttämällä tarvittavat lisäykset tilaukseen.