Miten Airshells toimii

Matkustatpa minne tahansa voit varata Airshellin lennoillesi useimmilta Skandinavian lentokentiltä. Tarjoamme myös säilytysmahdollisuuden Airshellillesi tietyissä kohteissa (katso kohdasta “Lentokentät”). Matkustaessasi näihin kohteisiin voit siis varata Airshellin vain toiseen suuntaan ja palauttaa sen kyseiselle lentokentälle.

Etsi lähtökenttäsi kohdasta Lentokentät

Tarkista, että Airshellisi noudon ja palautuksen aika ja paikka vastaavat matkasuunnitelmaasi.
Voit noutaa Airshellisi myös kolme päivää ennen matkaasi, jos tämä sopii paremmin suunnitelmiisi. Myös palauttaminen onnistuu kaksi päivää matkan jälkeen. Voit valita tämän vaihtoehdon varausta tehdessäsi.

Etsi tuotteesi kohdasta Tuotteet

Tästä löydät eri Airshellien kuvaukset. Niistä löytyvät myös laukkujen mitat, paino ja lisätiedot sekä mahdollisuus siirtyä tekemään varausta.

Tilausvahvistus

Kun olet varannut ja maksanut Airshellin sivustollamme, saat varausta tehdessäsi antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen.

Airshellin noutaminen
Ole yhteydessä lentokentän luovutuspisteeseen, joka on oma toimistomme tai yhteistyökumppanimme toimisto. Esitä siellä tilausvahvistuksesi tai varausnumerosi, jotta saat vuokraamasi Airshellin. Kun olet pakannut laukun, voit luovuttaa sen ruumaan matkatavaroidesi mukana.

Kohteeseen saapuminen
Voit ottaa Airshellin mukaan hotelliisi tai muuhun matkaetappiin saavuttuasi matkakohteeseesi. 

Airshellin palauttaminen
Palauta Airshell tilausvahvistuksesi mukaisesti palatessasi matkalta.

Huomaa: Airshelliin ei saa pakata muita kuin siihen tarkoitettuja tavaroita. Laukut voidaan tarkastaa satunnaisesti. Jos näitä ohjeita ei noudateta, voi lentoyhtiö määrätä ylipainomaksun.