fb_view

Tarina Airshellsin taustalla

Tarina Airshellsin taustalla alkaa eräästä Kööpenhaminan lentokentän matkatavarakäsittelijästä ja hyvästä ideasta. Ajatus kestävästä ja suojaavasta laukusta syntyi, kun hän näki millaisia jälkiä käsittely ja lentomatka saivat aikaan matkustajien vaunuissa ja rattaissa.

Kevyen, kestävän ja helposti käsiteltävän suojalaukun kehitystyö alkoi. Aloitimme yhteistyön suojalaukkujen kehittämiseen keskittyneiden johtavien asiantuntijoiden kanssa. Testasimme, muokkasimme ja kehitimme useita prototyyppejä, ja lopulta aloitimme valmistuksen.

Yhtiö perustettiin Kööpenhaminassa vuonna 2005, jonka jälkeen valikoimaan on lisätty useita malleja. Tänään tarjoammekin suoja- ja lentolaukkuja vaunuille, rattaille, kaksosrattaille, turvaistuimille, kilpapyörille, pyörätuoleille, rollaattoreille, suksille ja golf-varusteille. Airshellimme ovat olleet ilmassa tuhansia tunteja ja yli 250 000 matkustajaa on käyttänyt Airshellejä viimeisen 15 vuoden aikana.

Vuosien saatossa olemme aloittaneet toiminnan monella lentokentällä Tanskan ulkopuolella. Olemme sopineet kumppanuuksia, joiden avulla olemme voineet avata oman toimipisteen tai edustuspisteen useille lentokentille. Monen vuoden kokemus on auttanut meitä kasvamaan, luomaan erinomaiset suhteet kumppaneihimme ja sementoimaan yrityksemme ydinajatuksen: haluamme tarjota asiakkaidemme elämää helpottavia tuotteita ja palveluita.

Koemme luovamme parempaa. Otamme kuitenkin aina palautetta ilomielin vastaan, joten ota meihin yhteyttä sähköpostitse, service@airshells.com, tai käy Facebook-sivuillamme, www.facebook.com/Airshells, jotta voimme tehdä matkastasi Airshellin kanssa vieläkin paremman!

Hauskaa matkaa!