fb_view

Sådan fungerer Airshells

Uanset hvor din rejse går hen, kan du booke en Airshell til en tur-retur rejse til eller fra alle lufthavne i Skandinavien. På visse destinationer (se under "Lufthavne") tilbyder vi endvidere mulighed for opbevaring (storage) af din Airshell under dit ophold. Ved rejse til disse destinationer kan en Airshell også bookes one-way og afleveres i samme lufthavn.

Find åbningstider under Lufthavne
Tjek, om åbningstider for pick up/drop off af din Airshell matcher din rejseplan. Bemærk, at du har mulighed for at afhente/returnere din Airshell op til tre dage før og efter din rejse, hvis det passer dig bedre. Dette vælges under booking.

Find dit produkt under Produkter
Her får du en beskrivelse af de forskellige Airshells, herunder mål og vejledning, og mulighed for at fortsætte direkte til booking.

Ordrebekræftelse
Når du har booket og betalt din Airshell på Airshells.com, modtager du en ordrebekræftelse på den e-mailadresse, som du har angivet under din booking.

Pick up af Airshell

I lufthavnen henvender du dig til udleveringsstedet, som er vores eget kontor eller en samarbejdspartner, og fremviser din ordrebekræftelse eller oplyser dit bookingnummer. Du modtager din lejede Airshell, pakker dit produkt og afleverer din Airshell i forbindelse med check-in til stor bagage/ odd-size luggage.

Når du er fremme
På destinationen tager du din Airshell med dig på hotellet eller din videre rejse.

Drop off af Airshell

Ved hjemkomst returnerer du din Airshell i henhold til tid og sted på din ordrebekræftelse.

Kontakt os

Hvis du har brug for at kontakte os, så tøv ikke med at bruge knappen i højre hjørne af hjemmesiden til at kontakte os eller sende os en e-mail via service(a)airshells.com (Husk at erstatte (a) med @).


Bemærk: Det er ikke tilladt at putte andet i vores Airshells, end de produkter de er tiltænkt. Der vil blive foretaget stikprøver, og følges disse henvisninger ikke, vil det medføre en regning for overvægt fra flyselskabet.