fb_view

Historien om Airshells

Fortællingen om Airshells begynder med en bagagemedarbejder i København Lufthavn og en god idé. Da medarbejderen så de spor, som håndtering og flytransport kunne sætte på de rejsendes klap- og barnevogne, blev tanken om en holdbar beskyttelsestaske født.

Arbejdet med at udvikle en let, robust og håndterbar beskyttelsestaske blev sat i værk. Samarbejder med førende specialister inden for udvikling af beskyttelsestasker til forskellige transportformål blev indledt, og en række prototyper blev testet, tilpasset og færdigudviklet og siden sat i produktion.

Siden virksomhedens etablering i 2005 i København er flere modeller kommet til, så vi i dag også kan tilbyde beskyttende tasker og flightcases til klap-/barnevogn, tvillingevogn, autostol, racercykel, kørestol, rollator, ski eller golfkøller.
Vores Airshells har været på vingerne i tusindvis af timer, og mere end 250.000 rejsende har benyttet sig af Airshells produkter gennem de sidste snart 15 år.

I årenes løb har vi rejst til flere lufthavne uden for Danmark og indledt en lang række samarbejder, så vi i dag er på plads i flere lufthavne med eget kontor eller repræsenterende partnere. Resultatet af mange års erfaring har skabt vækst, gode relationer til samarbejdspartnere og cementeret virksomhedens fokus, nemlig at levere produkter og en service, der gør livet lettere for vores kunder.

Vi føler, at vi gør en forskel, men hviler ikke på laurbærrene. Vi sætter pris på både ris og ros, så kontakt os på service@airshells.com, eller besøg os på Facebook www.facebook.com/Airshells, så vi sammen kan gøre rejseoplevelsen i Airshells' gode selskab endnu bedre.

Rigtig god rejse!