Sådan booker du

Det er helt enkelt at booke en Airshell.

Når du har fundet den Airshell, der passer til dit behov, og tjekket at pick-up og drop-off matcher dine rejseplaner, er du klar til at booke.

1. Vælg den ønskede Airshell og tryk på "bestil nu".

2. Vælg retur eller one-way

Vælg din afrejselufthavn fra rullemenuen. Hvis din afrejselufthavn ikke figurerer på rullemenuen, er leje af Airshell fra den pågældende lufthavn desværre ikke mulig.

Under udrejse taster du dato, afrejsetidspunkt, flynummer og destination.

Har du valgt one-way, skal du vælge destination fra rullemenuen.

Hvis din ankomstlufthavn ikke figurerer på rullemenuen, er one-way booking med mulighed for drop off af Airshell desværre ikke mulig til den pågældende destination.

Under hjemkomst taster du dato, ankomsttidspunkt, flynummer og fortsætter.

3. Udfyld med dine personlige oplysninger.

4. På den følgende side kan du tilkøbe:

a) Rengøring (anbefales)

b) Pick-up og drop-off af det lejede produkt 1-3 dag(e) før/efter din rejse, hvis det passer bedre til dine rejseplaner. (Gøteborg Landvetter undtaget. Her skal drop-off af Airshell ske ved ankomst).

c)Opbevaring på visse destinationer under dit ophold.
Fremgår destinationen ikke på rullemenuen, kan vi desværre ikke tilbyde opbevaring på destinationen. Du skal derfor tage din Airshell med på hotellet / din videre rejse.

5. Inden du når betalingssiden, får du en oversigt over din ordre. Du bedes gennemgå alle oplysninger (herunder din e-mailadresse, som ordrebekræftelsen sendes til) for at sikre, at de er korrekte. Læs dernæst vores forretningsbetingelse, sæt hak ved "Jeg godkender forretningsbetingelser" og fortsæt til betaling.

Har du en rabat-/voucherkode, er det også her, at du indsætter denne.

Når din booking er godkendt og betalt, modtager du din ordrebekræftelse på den e-mailadresse, som du har angivet under din booking.

Hvis du efterfølgende skulle ønske at afhente og/eller aflevere din Airshell 1-3 dage inden eller efter din rejse, eller booke opbevaring på visse destinationer, kan det også lade sig gøre. Det skal dog ske senest 24 timer inden rejsens begyndelse, og sker ved at du logger ind og tilføjer det ønskede til din eksisterende ordre.