Så bokar du

Att boka en Airshell är enkelt.

När du hittat den Airshell du behöver och kontrollerat att tiderna för hämtning och avlämning matchar din resplan, är det bara att boka.

1. Välj din önskade Airshell och klicka på ”boka nu”.

2. Välj tur- och retur eller enkel resa.

Välj din avgångsflygplats från rullmenyn.

Om din avgångsflygplats inte finns i rullmenyn är det tyvärr inte möjligt att hyra en Airshell på den specifika flygplatsen.

Ange datum och insamlingstid under ”Avgång”.

Ange en destination från rullmenyn om du valt enkel resa. Om din ankomstflygplats inte finns med på rullmenyn, är tyvärr inte alternativet för avlämning på den flygplatsen tillgängligt.

Ange datum och leveranstid under ”Återlämning” och fortsätt.

3. Ange dina personuppgifter.

4. På följande sida kan du lägga till:

a) Rengöring (rekommenderas)

b) Upphämtning och avlämning av den hyrda produkten 1–3 dagar före/efter din resa, beroende på hur din resplan ser ut (förutom på Göteborg Landvetter, där du måste lämna tillbaka din Airshell vid ankomst.

c) Förvaring på utvalda destinationer. Om din destination inte kommer upp i rullmenyn kan vi tyvärr inte erbjuda förvaring där. Det betyder att du måste ta med dig din Airshell vidare på resan.

5. Du får en översikt av din beställning innan du når betalningssidan. Kontrollera att all information (inklusive din e-postadress, dit bokningsbekräftelsen kommer att skickas) är korrekt. Läs sedan våra affärsvillkor, klicka på "Jag accepterar affärsvillkoren" och fortsätt till betalningen.

Om du har en rabattkod, skriv in den här.

När din bokning har bekräftats och du har betalat, kommer du att få din bokningsbekräftelse till den e-postadress som angetts under bokningen.

Om du i efterhand vill boka upphämtning / avlämning av din Airshell före eller efter din resa, eller boka förvaring på utvalda destinationer, är detta också möjligt. Bokningen måste dock ske senast 24 timmar före resan. Detta görs genom att logga in och uppdatera din befintliga bokning.