fb_view

Hur Airshells fungerar

Vart du än ska kan du boka en Airshell för din tur- och returresa på alla flygplatser i Skandinavien. Dessutom erbjuder vi förvaringsmöjligheter för din Airshell på utvalda destinationer (se ”Flygplatser”). När du flyger till dessa destinationer kan du också boka en Airshell för enkelresa och lämna den på flygplatsen.

Hitta öppettider under Flygplatser
Kontrollera om öppettider för hämtning / avlämning av din Airshell matchar din resplan.
Du har möjlighet att hämta / returnera din Airshell upp till två dagar före och efter din resa, om detta passar dig bättre. Detta alternativ kan du välja när du bokar.

Hitta din produkt under Produkter
Här följer en beskrivning av våra olika Airshells med mått, vikt och extra information samt möjligheten att gå vidare till bokning.

Bokningsbekräftelse
När du har bokat och betalat för din Airshell på Airshells.com kommer du att få en bokningsbekräftelse till den e-postadress som du har angett under bokningen.

Upphämtning av Airshell

Kontakta upphämtningsstället på flygplatsen, vilket är vårt eget eller en partners kontor, och visa din bokningsbekräftelse eller ange ditt bokningsnummer. Därefter får du ut din Airshell och kan packa din produkt samt checka in den som specialbagage.

Vid ankomst
När du kommit fram kan du välja att ta med din Airshell på resten av din resa.

Återlämning av Airshell

När du återvänder lämnar du tillbaka din Airshell på den förbokade tiden och platsen.

Kontakta oss

Om du behöver kontakta oss, tveka inte att använda knappen i högra hörnet av webbplatsen för att kontakta oss, eller skicka oss ett e-postmeddelande via service(a)airshells.com (Kom ihåg att ersätta (a) med @).

Obs: Det är inte tillåtet att använda din Airshell för att packa andra produkter än de avsedda. Slumpmässiga stickprover utförs. Vid underlåtenhet att följa dessa instruktioner tar flygbolaget ut en överviktskostnad.