fb_view

Airshells historia

Historien bakom Airshells börjar med en bagagehanterare på Köpenhamns flygplats och en bra idé. När hanteraren såg de märken en lufttransport och resa kunde lämna på en barnvagn, väcktes tanken på hållbara skyddsväskor.

Nu började arbetet med att utveckla en lätt, robust och hanterbar skyddsväska. Ett samarbete med ledande specialister inom utveckling av skyddsväskor för olika transportändamål ledde till att ett antal prototyper testades, anpassades och utvecklades för att sedan börja produceras.

Sedan företaget grundades 2005 i Köpenhamn har flera modeller lagts till, vilket innebär att vi idag kan erbjuda skyddsväskor och flygväskor för olika typer av barnvagnar samt bilbarnstolar, tävlingscyklar, rullstolar, gånghjälpmedel, skidor och golfklubbor. Våra Airshells har färdats tusentals timmar i luften och mer än 250 000 resenärer har använt våra produkter under de senaste 15 åren.

Under åren har vi inlett ett antal samarbeten och börjat resa till flera destinationer utanför Danmark, vilket innebär att vi nu är aktiva på fler flygplatser, antingen genom partners eller med egna kontor. Resultatet av många års erfarenhet har skapat tillväxt och goda relationer med partners samt cementerat företagets fokus: att tillhandahålla produkter och en tjänst som gör livet enklare för våra kunder.

Vi känner att vi gör skillnad. Men vi är alltid öppna för feedback, så kontakta oss gärna på service@airshells.com eller besök vår Facebook-sida www.facebook.com/Airshells så att vi kan göra dina resor med Airshells ännu bättre!

Trevlig resa!