fb_view

Hvordan bestille

Det er enkelt å bestille en Airshell.

Når du har funnet den Airshell-bagen du trenger og sjekket at tidspunktene for henting og returnering av din Airshell passer ditt tidsskjema, er du klar til å bestille.

1. Velg ønsket Airshell og klikk ‘bestill nå’.

2. Velg tur/retur eller én vei.

Velg din avreiseflyplass fra nedtrekksmenyen.

Hvis din avreiseflyplass ikke er på nedtrekksmenyen er det dessverre ikke mulig å leie en Airshell fra den aktuelle flyplassen.

Angi dato og innsamlingstid under ‘avgang’.

Hvis du har valgt én vei, velg destinasjon fra nedtrekksmenyen. Hvis din ankomstflyplass ikke vises i nedtrekksmenyen, er det dessverre ikke mulig å bestille en Airshell én vei for den aktuelle destinasjonen.

Angi dato og leveringstid under ‘retur’, og fortsett.

3. Fyll ut dine personlige opplysninger.

4. På neste side kan du legge til:

a) Rengjøring (anbefales)

b) Henting og returnering av det leide produktet 1-3 dager før/etter reisen, avhengig av om dette passer med reiseruten din. (Unntatt Göteborg-Landvetter. På denne flyplassen må du returnere din Airshell ved ankomst).

c) Oppbevaring på enkelte destinasjoner under oppholdet
Hvis din destinasjon ikke vises i nedtrekksmenyen, kan vi dessverre ikke tilby oppbevaring på denne destinasjonen. Derfor må du ta med deg din Airshell til hotellet, eller videre på reisen.

5. Du vil få en oversikt over din ordre før du kommer til betalingssiden. Vennligst kontroller at all informasjon (inkludert din e-postadresse som ordrebekreftelsen vil bli sendt til) er skrevet inn korrekt. Etterpå kan du lese våre handelsbetingelser, krysse av for “Jeg godtar handelsbetingelsene” og gå videre til betaling.

Hvis du har en rabattkode, angi denne her.

Når din bestilling er bekreftet og du har betalt, vil du motta ordrebekreftelsen på e-postadressen du oppga ved bestilling.

Hvis du senere ønsker å hente/returnere din Airshell før eller etter reisen, eller bestille oppbevaring på visse destinasjoner, er dette også mulig. Dette må imidlertid bestilles senest 24 timer før avgang. Det gjøres ved å logge inn og legge det til din eksisterende ordre.