Historien bak Airshells

Historien bak Airshells begynner med en medarbeider for bagasjehåndtering på Københavns Lufthavn og en god idé. Da den ansatte på flyplassen så merkene som håndtering og lufttransport kunne påføre de reisendes vogner og barnevogner, kom ideen om solide beskyttelsesbager til liv.

Arbeidet med å utvikle en lett, solid og håndterlig beskyttelsesbag startet. Samarbeid med ledende spesialister innen utvikling av beskyttelsesbager for ulike transportformål ble inngått, og en rekke prototyper ble testet, justert, utviklet og deretter satt i produksjon.

Siden selskapet ble etablert i København i 2005 har flere modeller blitt tilført, hvilket betyr at vi i dag kan tilby beskyttelsesbager og flightcaser for vogner, barnevogner, tvillingvogner, bilstoler, racersykler, rullestoler, rullatorer, ski og golfklubber. Våre Airshells har vært i luften i tusenvis av timer, og mer enn 250 000 reisende har brukt Airshells’ produkter gjennom de siste 15 årene.

Gjennom årene har vi begynt å reise til flere flyplasser utenfor Danmark og blitt med i en rekke partnerskap, som betyr at vi nå er aktive på flere flyplasser med våre egne kontorer eller representative partnere. Resultatet av mange års erfaring har skapt vekst, gode relasjoner med partnere og befestet selskapets fokus: å tilby produkter og en tjeneste som gjør livet enklere for våre kunder.

Vi føler at vi gjør en forskjell. Vi er imidlertid alltid åpne for tilbakemeldinger, så ta gjerne kontakt med oss på service@airshells.com, eller besøk vår Facebook-side www.facebook.com/Airshells, slik at vi kan gjøre dine reiser med Airshells enda bedre!

God tur!