fb_view

Retningslinjer for Personvern

Ved å besøke nettstedet til Airshells, godtar du disse retningslinjene for personvern. Når du besøker nettstedet til Airshells blir informasjon om deg innhentet gjennom bruk av informasjonskapsler som du godtar, og du er klar over at du selv oppgir denne informasjonen.

1. Personopplysninger

1.1. Hva er personopplysninger?

Airshells ber om din personlige og brukerrelaterte informasjon når du kjøper tjenester på en av våre nettsider, eller når du registrerer deg på et av våre nyhetsbrev eller ber oss om å kontakte deg. Det er hovedsakelig informasjon som navn, adresse, postnummer, e-post eller telefonnummer. Når du kjøper eller registrerer deg for en tjeneste er obligatorisk informasjon tydelig merket i skjemaet. Innsending av annen informasjon i forbindelse med kjøp eller registrering av en tjeneste er valgfritt.

1.2. Lagring av personopplysninger
Når du kjøper tjenester på en av våre nettsider trenger vi din personlige informasjon som dokumentasjon for betaling, levering, mulig avbestillingsfrist og/eller reklamasjonsrett. Du kan ha oppgitt informasjonen ved å melde deg på nyhetsbrev, eller ved utfylling av et kontaktskjema.

Vi beholder dine personopplysninger så lenge du er abonnent eller mottar våre nyhetsbrev, og så lenge det er nødvendig for oss å overholde eventuelle juridiske forpliktelser. Etter dette vil vi slette dine opplysninger ved forespørsel.

1.3. Hva bruker Airshells personopplysninger til?
Den personlige informasjonen som samles inn om deg brukes i første omgang til å fullføre kjøpet eller tjenesten. I tillegg brukes informasjonen av Airshells og våre partnere til å få mer kunnskap om deg og dine preferanser. Dette kan blant annet omfatte studier og analyser som tar sikte på å forbedre våre produkter, tjenester og teknologier. Informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjeparter, med mindre du gir ditt separate samtykke til dette, eller personopplysningsloven i særtilfelle tillater utlevering av kundeinformasjon.

Hvis du har samtykket i å motta direkte markedsføring med nyheter og tilbud osv., kan Airshell bruke innsamlet informasjon til å målrette og persontilpasse markedsføringen du mottar via telefon, brev eller elektroniske medier.

1.4. Beskyttelse av personopplysninger
I henhold til personopplysningsloven må dine personopplysninger holdes sikre og konfidensielle. Vi lagrer informasjonen du oppgir på datamaskiner med begrenset tilgang. Disse befinner seg i kontrollerte lokaler/miljøer, og våre sikkerhetstiltak blir regelmessig gjennomgått for å sikre at våre brukeropplysninger håndteres riktig og i samsvar med dine rettigheter som bruker.

Vi kan ikke garantere 100% sikkerhet for dataoverføringer over internett. Dette betyr at det er en risiko for at andre på ulovlig vis vil kunne stjele informasjon når data sendes og lagres elektronisk. Vær oppmerksom på at du oppgir din personlige informasjon på egen risiko.

1.5. Endringer i håndtering av personopplysninger
Den hurtige utviklingen av internett medfører at endringer i vår håndtering av personopplysninger kan bli nødvendig på regelmessig basis. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre retningslinjene for håndtering av personopplysninger. Hvis vi gjør dette vil vi selvsagt korrigere datoen for “siste oppdatering” nederst på siden, slik at du alltid har tilgang til oppdatert og gjeldende versjon. I tilfelle vesentlige endringer blir gjort, vil vi selvsagt varsle deg i form av et synlig varsel på vår nettside.

Kontakt
Hvis du har spørsmål om våre retningslinjer for personvern, vennligst send oss en e-post eller ring oss på adressene og telefonnumrene oppgitt på nettsiden.

Airshells Denmark ApS

Siste oppdatering: 13.11.2019