fb_view

Hvordan Airshells fungerer

Uansett hvor du reiser, kan du bestille en Airshell til flyturen din fra alle flyplassene i Skandinavia. I tillegg tilbyr vi oppbevaring av din Airshell på visse destinasjoner (se under “Flyplasser”). Ved reise til disse destinasjonene kan du også bestille en Airshell én vei, og returnere den på flyplassen.

Finn åpningstider under Flyplassene

Sjekk at åpningstider for henting/returnering av din Airshell passer med reiseruten din.
Du har muligheten til å hente/returnere din Airshell opptil to dager før og etter turen hvis dette passer deg bedre. Du kan velge dette alternativet ved bestilling.

Finn ditt produkt under Produkter
Her er en beskrivelse av de ulike Airshells inkludert dimensjoner, vekt og tilleggsinformasjon, samt muligheten til å gå videre til bestilling.

Ordrebekreftelse
Når du har bestilt og betalt for din Airshell hos Airshells.com, vil du motta en ordrebekreftelse på e-postadressen du oppga under bestilling.

Henting av Airshell

Ta kontakt med hentestedet på flyplassen, som er vårt kontor eller en forretningspartner, og vis ordrebekreftelsen din eller oppgi ordrenummeret. Du vil motta din Airshell slik at du kan pakke ned produktet ditt, før du sjekker inn din Airshell på bagasjebåndet.

Ankomst til bestemmelsesstedet
Du kan ta med deg din Airshell til hotellet eller på reisen videre når du har kommet frem til reisemålet ditt.

Returnering av Airshell
Returner din Airshell i henhold til tidspunktet og stedet som er oppgitt på ordrebekreftelsen når du kommer tilbake.

Kontakt oss
Hvis du har behov for å kontakte oss, ikke nøl med å bruke knappen i høyre hjørne av nettstedet for å kontakte oss, eller sende oss en e-post via service(a)airshells.com (Husk å erstatte (a) med @).

Merk: Det er ikke tillatt å legge andre produkter i våre Airshells, enn de produktene bagen er beregnet for. Det vil bli tatt stikkprøver. Unnlatelse av å overholde disse instruksjonene vil føre til at flyselskapet krever gebyr for overvekt.